Home » Szolgáltatások » A sneaker cipő rendelés 5 aranyszabálya

A sneaker cipő rendelés 5 aranyszabálya

Már a ’80-as években is igen komoly közkedveltségnek örvendtek a sneakerek, és ez napjainkig nem sokat változott – talán csupán annyit, hogy manapság még komolyabb trend épült köréjük. Kényelmesek, vagányak, és kortalanok, így minden stílushoz illeszkednek. De mit érdemes figyelembe venni rendelés előtt? Mi alapján válassz egy olyan lábbelit, melyben garantáltan örömödet leled? Összegyűjtöttük a sneaker cipő rendelés öt olyan aranyszabályát, melyek segítségével biztosan jól költöd el a pénzed.

Kinek való a sneaker?

Gyakorlatilag mindenkinek, és itt akár ugorhatnánk is a következő bekezdésre. Viszont mégis fontos hangsúlyozni, hogy sokan például a koruk miatt hanyagolják ezt a viseletet, pedig ez a csuka tényleg kortalan! A kényelem és a trendi megjelenés megtestesítői a sneaker cipők, arról nem is beszélve, hogy gyakran ortopédiai kialakításuk miatt is rendkívül előnyösek. Akár idősebb, akár fiatalabb vagy, legyél lány vagy fiú, férfi vagy nő, bizonyosan találsz olyan modellt, ami nem csak praktikus, de új lendületet is ad a ruhatáradnak.

Mi alapján válasszunk magunknak sneakert?

Elsősorban a saját preferenciáink mentén érdemes sneakert választani, ám ez igazából bármire igaz, amit viselünk. Vedd figyelembe a lábformát, a számodra kedves színeket és formákat, valamint azt is, hogy jellemzően hogyan használnád a cipőt. A mindennapi viseletre ugyanúgy alkalmasak ezek a lábbelik, mint az üzleti, vagy casual öltözetekhez, így érdemes olyan sneakert rendelni, ami megfelel a céljaidnak. Míg a vastagabb talpú darabok stabilabban tartják a lábat, addig a vékonyabb talppal ellátottak inkább sikkesebb megjelenést biztosítanak. A cipő anyagát tekintve is érdemes körbenézni, hiszen több féle eljárással készülnek már ezek a cipők, igyekezve, hogy minden igényt kielégítsenek. Ezt mindig gondold végig sneaker cipő rendelés előtt!

A sneaker cipő rendelés 5 aranyszabálya: mire figyeljünk rendelés előtt?

  1. A sneaker mérete: rendelés előtt pontosan mérd le a lábad, és ezután vedd elő az online áruházak mérettáblázatát – erről általában gondoskodik a forgalmazó. Ez azért is elengedhetetlen, mert még egyazon márka modelljei is különbözhetnek méret szempontjából.
  2. A sneaker anyaga: ha számodra fontos a cipő anyaga, mindenképpen nézd meg, hogy bőr, textil, vagy szintetikus anyagból készült-e a lábbeli. Manapság már fenntartható eljárással is készülnek cipők, érdemes erre is figyelni, ha számodra ez fontos kritérium. Visszatérve: a bőr tartósabb, a textil szellősebb viseletet nyújt.
  3. A forgalmazó szállítási feltételei: tájékozódj, hogy mennyibe kerül a szállítás, kérheted-e konkrét címre, vagy csak csomagpontra, és arról is, hogy milyen hosszú ideig tart, mire megérkezik hozzád ruhatárad új darabja.
  4. Visszaküldési lehetőség: ez sem elhanyagolható, hiszen cipőről van szó, ami fontos, hogy kényelmesen és ergonomikusan illeszkedjen a lábformádhoz. Ha mégsem felel meg, érdemes postaforultával visszaküldeni, ha van rá mód.
  5. Vélemények más vásárlóktól: hasznosabb, mint bármilyen csúcsszuper reklámfilm, hiszen hús-vér emberektől olvashatsz tapasztalatokat. Ha olyan webáruházat választasz, ahol ezek fel vannak tüntetve, már jó helyen jársz.

Mivel általában nem egy-két ezrest költünk el cipővásárláskor, ezért fontos, hogy alaposan utánajárj, melyik sneaker és melyik webshop a kedvedre való. Vedd számításba tehát a méretet, az anyagot, a webáruház és akár az ügyfélszolgálat adottságait is. Így sokáig veled maradhat új sneakered!

About